Widgets Magazine

Queens Blade Set third disc, extra "OVA 6" problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [R1 DVD] Queens Blade Set third disc, extra "OVA 6" problem

    Widgets Magazine
    I tried to watch the extra "OVA 6" on the third disc of the set yesterday. Starting shortly after the op the sound starts stuttering, followed by picture distortion (MPEG error blocking). Then the picture starts stuttering while the player (Pioneer DV 545) starts making seek noises. A few seconds after that either the player starts a still-picture show or just returns to the extras menu.

    I would've liked to provide timecodes but the OVAs don't seem to have any, because my player only shows "PLAY" on the display.

    Does anyone else have that problem? All eps and OVAs on the other discs played without a hitch and even on disc three all the eps and the OVA 5 didn't show any noticeable problems.

  • #2
    Re: Queens Blade Set third disc, extra "OVA 6" problem

    My copy played fine. I tested it in both my Magnavox and Samsung players (the latter can be tempermental) and it was fine in both.

    Comment


    • #3
      Re: Queens Blade Set third disc, extra "OVA 6" problem

      Thanks for letting me know. TRSI is sending me a new copy of the disc. So I have much hope that it's just a single disc failure.

      Comment

      Widgets Magazine
      Widgets Magazine

      Channels

      Collapse

      Widgets Magazine
      Widgets Magazine
      Working...
      X